TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST

SZŐNYEGTISZTÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS, KÁRPITTISZTÍTÓGÉP BÉRLÉS BUDAPEST. KAUCIÓ NINCS. INGYENES HÁZHOSSZÁLLÍTÁS AZ EGÉSZ VÁROSBAN.

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST

 

 ÉRDEKESSÉGEK A TAKARÍTÁS VILÁGÁBÓL

 

 

SZŐNYEGTISZTÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST: SZŐNYEGTISZTÍTÓGÉP ÁLLTALÁBAN EGY KOMBINÁLT TAKARÍTÓGÉP AMELY NEM CSAK SZŐNYEGTISZTÍTÓGÉP, HANEM EGYBEN KÁRPITTISZTÍTÓGÉP IS. EZ AZT JELENTI, HOGY ELÉG EGY GÉPET KIBÉRELNI ÉS AZZAL KITUDJA TISZÍTANI A LAKÁSBAN A SZŐNYEGEKET IS ÉS A KÁRPITOS DOLGOKAT IS. (SZŐNYEG, ÁGYBETÉT, ÜLŐGARNITÚRA, FOTEL, ÁGY, AUTÓKÁRPIT). NEM KELL TÖBB 100 EZER FORINTÉRT MEGVÁSÁROLNI A SZŐNYEGTISZTÍTÓGÉPET, HANEM ELÉG KIBÉRELNI BIZONYOS IDŐKÖZÖNKÉNT. EZZEL PÉNZT TAKARÍTHAT MEG. MÉG A TAKARÍTÓGÉP KARBANTARTÁSÁVAL JAVÍTÁSÁVAL SEM KELL ÖNNEK BAJLÓDNIA, EZ A GÉPKÖLCSÖNZŐ VÁLLALKOZÁS DOLGA. NAPJAINKBAN ANNYI MINDENRE ELLEHET KÖLTENI A PÉNZT, EZÉRT AZT MEG IS KELL BECSÜLNI ÉS ODA FIGYELNI, HOGY CSAK ARRA KÜLTSÜNK AMIRE NAGYON MUSZÁLY. TAKARÍTANI EGY IGÉNYES LAKÁSBAN KELL, DE NEM FELTÉTLENÜL KELL MEGVÁSÁROLNI HOZZÁ AZ ESZKÖZÖKET AMIVEL A TAKARÍTÁST VÉGEZZÜK. A TISZTÍTÓSZEREGY OLYAN DOLOG AMIT MUSZÁLY MEGVENNI, DE A SZŐNYEGTISZTÍTÓGÉPET AZT NEM, MERT EGY RENDES SZŐNYEGTISZTÍTÓGÉP AKÁR TÖBB 100 EZER FORINTBA IS KERÜLHET. PERSZE VANNAK ILYEN GAGYI HÁZTARTÁSI SZŐNYEGTISZTÍTÓGÉPEK AMIKET MEGTUDUNK VÁSÁROLNI MÁR 40 VAGY 50 FORINTÉRT IS, DE AZ NEM VESZI FEL A VERSENYT AZ IPARI SZŐNYEGTISZTÍTÓGÉPPEL, TELJESÍTMÉNYE MEGSEM KÖZELÍTI AZ ÁLLTALUNK KÖLCSÖNZÉSRE KÍNÁLT GÉPPEL. ARRÓL NEM IS BESZÉLVE, HA A HÁZTARTÁSI SZŐNYEGTISZTÍTÓGÉP MEGHIBÁSODIK, AKKOR A JAVÍTÁS A LEGTÖBBSZÖR TÖBBE KERÜL MINT, HA VENNÉNKL EGY MÁSIK SZŐNYEGTISZTÍTÓGÉPET.

KÁRPITTISZTÍTÁS TAKARÍTÓGÉPPEL: TAKARÍTÓGÉPPEL A KÁRPITISZTÍTÁS SOKKAL KÖNNYEBB, MINT AMIKOR KÉZZEL PRÓBÁLJUK MEG SIKÁLNI AZ ÜLŐGARNITÚRÁT VAGY AZ ÁGYUNKON A FOLTOT. LEGFŐBB ELŐNYE, HOGY A TAKARÍTÓGÉPPEL VALÓ TISZTÍTÁS SORÁN VISSZA IS TUDJUK A FELÜLETRŐL A SZENNYES VIZET SZÍVNI, ELLENBEN A KÉZZEL TÖRTÉNŐ TAKARÍTÁSNÁL CSAK SZÉTDÖRZSÖLJÜK A SZENYNEZŐDÉST A FELÜLETEN. VALÓJÁBAN A KOSZ OTT MARAD TOVÁBBAR IS CSAK SZÉTKENTÜK.

TAKARÍTÓGÉPPEL KÖNNYEBBEN IS VÉGEZZÜK A TISZTÍTÁST, NEM KELL EGYÁLTALÁN ERŐT KIFEJTENÜNK A TAKARÍTÓGÉP ELVÉGZI A MUNKÁT HELYETTÜNK. NEKÜNK CSAK KÖNNYED LAZA MOZDULATOKKAL VÉGIG KELL HÚZNUNK A TAKARÍTÓGÉP KÁRPITFEJÉT A FELÜLETEN. SZÁRADÁS SZENNYEZŐDÉSTŐL ÉS A FELÜLET VASTAGSÁGÁSTÓL FÜGGŐEN 1 VAGY MAXIMUM 5 ÓRA. 

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST ÖSSZES KERÜLETÉBEN: TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST ÖSSZES KERÜLETÉBEN. CÉGÜNK BUDAPEST ÖSSZES KERÜLETÉBEN INGYENESEN HÁZHOZSZÁLLÍTJA A SZŐNYEG ÉS KÁRPITTISZTRÍTÓGÉPET. ELÉG CSAK TELEFONON FELHÍVNI MINKET, ÉS MI A MEGBESZÉLT IDŐPONTBAN KISZÁLLÍTJUK AZ ÖN OTTHONÁBAN ÉS A BÉRLETI IDŐ LETELTÉVEL FUTÁRUNK ELSZÁLLTÍJA ÖNTŐL A BERENDEZÉST. LEGYEN HÉTKÖZNAP VAGY HÉTVÉGE A BUDAPESTI GÉPKÖLCSÖNZŐRE MINDIG SZÁMÍTHAT. LEHETŐSÉG SZERINT FOGLALJA TELEFONON A GÉPET ELŐRE, AKÁR 1 HÓNAPPAL ELŐRE IS LEHETŐSÉG VAN FELIRATKOZNI, MEGRENDELNI A TAKARÍTÓGÉPET.

 

TISZTA LAKÁS: NEM PÉNZ KÉRDÉSE, HOGY EGY LAKÁSBAN TISZTASÁG LEGYEN. CSUPÁN HOZZÁ ÁLLÁS KÉRDÉSE. NEM MEGYÜNK BE A LAKÁSBAN CIPŐVEL, AZ AJTÓBAN LEVESSZÜK. AMIKOR HAZAÉRÜNK ELSŐ DOLGUNK LEGYEN A KÉZ MOSÁS. MERT TELE VAN MINDENFÉLE BACILUSSAL, MESSZE NE MENJÜNK A PÉNZ IS, AMIVEL A BOLTBAN FIZETÜNK, A LÉPCSŐHÁZ AJTÓ KILINCSE, A BOLTOKBAN A BEVÁSÁRLÓ KOCSI, STB NAGYON SOK HELYEN CSAK ÚGY TAPAD A KOSZ A KEZÜNKRE. NAPONTA MOSSUNK FEL A LAKÁSBAN. SZŐNYEGEKET PORSZÍVOZZUK FEL GYAKRAN AMIKOR, ÚGY ÉREZZÜK, HOGY SZÜKSÉGES. NE HAGYJUNK A LAKÁSBAN RENDETLENSÉGET. A SZEMETET MINDEN NAP DOBJUK, KI NE HAGYJUK HOGY A KONYHÁBAN BÜDÖSÖDJÖN. NAPONTA SZELLŐZTESSÜK KI A LAKÁS LEGALÁBB 10 PERCRE NYISSUNK ABLAKOT, EZT AJÁNLOTT MINDEN REGGEL ELVÉGEZNI FELKELÉS UTÁN. EZEKHEZ A DOLGOKHOZ AMIRŐL EDDIG SZÓ ESETT NEM PÉNZ KÉRDÉSE, CSAK CSUPÁN SZORGALOM. NAPONTA 15-30 PERCET RÁSZÁNUNK, HOGY RENDET RAKJUNK A LAKÁSBAN FELMOSSUNK, KILINCSEKET LETÖRÖLJÜK GYAKRAN LEGALÁBB 2 VAGY 3 NAPONTA. SOKKAL JOBB ÉRZÉS LESZ A LAKÁSBAN TARTÓZKODNI, MINTHA HAGYJUK, HOGY A KÁOSZ LEGYEN AZ ÚR AZ OTTHONUNKBA.

 

VANNAK PERSZE OLYAN DOLGOK IS AMIKHEZ PÉNZ KELL, TISZTÍTÓSZEREK PÉLDÁUL, VAGY TAKARÍTÓGÉPEK AMIKET VAGY MEGVÁSÁROLUNK VAGY LEHET BÉRELNI IS. TISZTÍTÓSZEREKKEL TUDUNK FERTŐTLENÍTENI. SZŐNYEGEINKET ÉS KÁRPITOS BÚTORAINKAT NEM ÁRT ÉVENTE VAGY FÉLÉVENTE VIZESEN IS KITISZTÍTANUNK. SZŐNYEKEK ÉS A KÁRPITOS BÚTORK NAGYON FELFOGJÁK A PORT AMIKET NEM MINDEN ESETBEN LEHET SZÁRAZON A PORSZÍVÓVAL KITISZTÍTANI. EBBEN NYÚJT SEGÍRTSÉGET A TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZŐ SZOLGÁLTATÁSUNK! BÉRELJEN SZŐNYEG ÉS KÁRPITTISZTÍTÓGÉPET EZ EGY TISZTÍTÓGÉP, AMELLYEL KITUDJA  A SZŐNYEGEKET ÉS A BÚTORAIT IS TISZTÍTANI.     

 

ÜGYFÉLBARÁT GÉPKÖLCSÖNZŐ:  VÁLLALKOZÁSUNK A KEZDETEKTŐL FOGVA TÖREKEDETT RÁ, HOGY ÜGYFÉL BARÁT LEGYEN. AMIKOR TELEFONON FELHÍV MINKET BARÁTSÁGOSAK VAGYUNK, MEGHELLGATJUK, HOGY MIT SZERETNE KITISZTÍTNI, ARRA A BIZONYOS FELADATRA AJÁNLUNK GÉPET A BÉRLŐNEK, TANÁCSOT ADUNK. IDŐPONT EGYEZTETÉSNÉL MEGPRÓBÁLUNK MAXIMÁLISAN RUGALMASAK LENNI IGAZODNI A BÉRLŐ IGÉNYEIHEZ. FUTÁRAINK A KISZÁLLÍTÁSKOR BETANÍTJÁK ÖNNEK A GÉP HASZNÁLATÁTA HELYSZÍNEN IS ADNAK ÖNNEK TANÁCSOT, HOGY HOGYAN HASZNÁLJA ÚGY A GÉPET, HOGY A LEHETŐ LEGKÖNYEBBEN TUDJA ELVÉGEZNI A TAKARÍTÁST A TISZTÍTÓGÉPPEL. TELEFONOS ÜGYELETET TARTUNK REGGEL 8 ÓRÁTÓL ESTE 20 ÓRÁIG. LEGTÖBB ESETBEN AMIKOR MEGHIBÁSODÁST JELEZNEK FELÉNK A BÉRLŐK. DÍSZPÉCSERÜNK TELEFONON KERESZTÜL MEGOLDJA  A PROBLÉMÁT, AMI A LEGTÖBBSZÖR HIBÁS HASZNÁLATBÓL ADÓDIK. AMENNYIBEN NEM TUDJUK TELEFONON KERESZTÜL MEGOLDANI A HIBÁT, FUTÁRUNK VISZ ÖNNEK EGY MÁSIK GÉPET A LEHETŐ LEGRÖVIDEBB IDŐ MÚLVA. TISZTÍTÓGÉPEINKRE GARANCIÁT VÁLLALUNK, HOGY AMEDDIG ÖN BÉRLI TŐLÜNK AZ IDŐ ALATT, HA MEG IS HIBÁSODIK, AKKOR AZT CSERÉLJÜK.

 

LAKÁSBAN HÁZIÁLLAT:  HÁZIÁLLATOK LEHETNEK TEKNÖSÖK VAGY HALAK AKVÁRIUMBAN, DE EBBEN AZ ESETBEN MOST KIFEJEZETTEN KUTYÁRÓL ÉS MACSKÁRÓL BESZÉLÜNK. LEGFŐBB PROBLÉMA A LAKÁSBAN A KUTYÁVAL, HOGY LAKÁSBAN ÉS ÉS A SZABDBAN IS VANNAK FELVÁLTVA. AMIKOR LEVISSZÜK SÉTÁLTATNI A KUTYÁT A SZABADBAN MINDENFÉLE BAKTÉRIUMOT ÖSSZED A KUTYA ÉS AZT UTÁNA FELVISSZÜK A LAKÁSBAN. SAJÁT MAGUNKAT IS FERTŐZÉSEKNEK KITÉVE.

 ABBAN A LAKÁSBAN AMELYIKBEN HÁZIÁLLAT VAN LEGFŐKÉPP KUTYA, OTT NAGYSÁGRENDILEG 10 SZERESE A KOSZ, MINT EGY OLYAN LAKÁSBAN AHOL NINCS HÁZIÁLLAT. ÉPPEN EZÉRT VAN NAGY JELENTŐSÉGE A TAKARÍTÁSNAK. PERSZE MOST EGY IGÉNYES RENDES LAKÁS A PÉLDA, NEM EGY ELHANYAGOLT.  AKÁRMENNYIRE FIGYELÜNK AMIKOR BEVISSZÜK A LAKÁSBA A SZABADBÓL A KUTYÁT, ESETLEG LETÖRÖLJÜK A LÁBÁT, DE SAJNOS SOK IGÉNYTELEN EMBER NEM TÖRLI LE AZT SEM, SŐT MÉG Ő IS CIPŐVEL VAN A LAKÁSBA IS, DE MOST TÉTELEZZÜK FEL, HOGY LETÖRLI, RENDBEN VAN, DE SÉTÁLTATÁS KÖZBEN HOZZÁ DÖRGÖLŐDIK AZ UTCÁN BOKROKHOZ AMIRŐL A BOGARAK ÁTUGRÁLNAK A KUTYA BUNDÁJÁRA ÉS AMIKOR FELVISSZÜK A KUTYÁT A LAKÁSBA, AKKOR A MINDENFÉLE BOGARAK ÉS BAKTÉRIUMOKAT MÁR BE IS VITTÜK OTTHONUNKBA. EZÉRT KUTYÁS ÉS MACSKÁS HELYEN ÚGY ALAKÍTSUK KI A BÚTORZATOT, HOGY AZOKAT KÖNNYEN LEHESSEN TISZTÍTANI. KERÜLJÜK A KÁRPITOS BÚTORKAT, SZŐNYEGEKET A LEGJOBB HA NEM IS TARTUNK A LAKÁSBAN, INKÁBB PARKETTÁT, MERT AZT KÖNNYEBBEN LEHET TISZTÍTANI. PERSZE OLYAN LAKÁS NINCS A HOL EGYÁLTALÁN NINCS KÁRPITOS BÚTOR, HA MÁS NEM AKKOR AZ ÁGYUNK, AMIN ALSZUNK VAGY EGY EGY KISEBB DB SZŐNYEG  A PARKETTÁN, EZEKNEK A TISZTÍTÁSA NAGYON FONTOS, HOGY SŰRÜN MEGTÖRTÉNJEN. 

 

 A KEMÉNY FELÜLETEK TISZTÁSÁT KÖNYNEN ELTUDJUK VÉGEZNI EGY VIZES VEGYSZERES RONGYAL, DE A KÁRPITOK ÉS A SZŐNYEGEK TISZTÁSÁHOZ VALAMILYEN VIZES SZŐNYEG ÉS KÁRPITTISZTÍTÓGÉP SZÜKSÉGES, AMIT VAGY BÉRELTÜNK VAGY VÁSÁROLTUNK.

 

KOSZOS TISZTÍTÓGÉP: A BUDAPESTI GÉPKÖLCSÖNZŐTŐL BÉRELT TAKARÍTÓGÉPET A BÉRLŐ MINDIG TISZTA ÁLLAPOTBAN VESZI ÁT, DE NAGYON SOK ESETBEN KOSZOSAN ADJA VISSZA NEKÜNK. EKKOR KEZDŐDIK SOK ESETBEN A HISZTI. SAJNOS EGY EMBERRŐL EGY BIZONYITVÁNY, HOGY TISZTÁN ADJA E VISSZA NEKÜNK A GÉPET VAGY KOSZOSAN. SAJNOS HA NINCS A KOSZ LETAKARÍTVA A GÉPRŐL FRISSEN, AKKOR RÁSZÁRAD A SZENNYEZŐDÉS A GÉPRE, AZT UTÁNA NAGYON NEHÉZ SOK ESETBEN LETISZTÍTANI. MINDEN KEDVES BÉRLŐT MEGKÉRÜNK RÁ, HOGY TESSÉK ODA FIGYELNI RÁ, HOGY TAKARÍTÁS UTÁN AZONNAL A GÉPET IS TISZTÍTJA EL. NAGYON SOK ESETBEN ELVÉGZI A BÉRLŐ A TAKARÍTÁST ÉS FÉRRE DOBJA A SAROKBA A GÉPET KOSZOSAN. AMIKOR FUTÁRUNK MEGÉRKEZIK A GÉPÉRT, AKKOR KELL MÉG A VIZET KISZEDNI A GÉPBŐL ÉS KISZTÍTANI, DE FUTÁRUNKNAK EGYIK CÍMRŐL A MÁSIKRA KELL MENNI, MINDEN PERC ARANYAT ÉR. VAN OLYAN BÉRLŐ AKI AZT MONDJA, HOGY ŐT EZT NEM ÉRDEKLI, DE ÉRDEKELJE VAGY MEGKÉRJÜK, HOGY NE BÉRELJEN TŐLÜNK TAKARÍTÓGÉPET, LEGYÜNK EGYMÁS MUNKÁJÁRA TEKINTETTEL. VAN RÁ PÉLDA, HOGY FOGAD MINKET A BÉRLŐ, MONDJA, HOGY ELTAKARÍTOTTA A GÉPET, DE LÁTSZIK RAJTA HOGY KOSZOS. NEM VISSZÜK EL ÚGY ÖNTŐL A GÉPET, HA KOSZOSAN AKARJA NEKÜNK VISSZA ADNI. VOLT RÁ PÉLDA A KÖZEL MÚLTBAN, MEGÉRKEZTEM A TAKARÍTÓGÉPÉRT REGGEL 8 ÓRAKOR. SZENNYVZES TARTÁJA SÁROS VOLT A GÉPNEK, A TISZTA VIZES TARTÁLYÁBAN IS ÁLLT A VÍZ. MONDTAM A HÖLGYNEK HOGY LEGYEN SZÍVES KIÖBLÍTENI A VÖDRÖT, AZT FELELTE HOGY A FÉRJE BENNT VAN A MOSDÓBA VÁRJAK NEGYED ÓRÁT, AKKOR TUDJA, KIÖBLÍTENI. NEM TUDUNK VÁRNI, MERT A MÁSIK HELYEN MÁR VÁRJÁK A GÉPET ÉS HA KOSZOSAN KAPJUK VISSZA A GÉPET ÉS NEM TUDJUK A HELYSZÍNEN KITISZTÍTANI A GÉPET, AKKOR VISSZA KELL VINNÜNK A TELEPHELYÜNKRE, AMI IDÉZHET AKÁR 1 VAGY 2 ÓRÁS CSÚSZÁST IS. SAJNOS SOK EMBERBEN AZ OKOZ ÖRÖMET, HA A MÁSIK EMBERREL KITOLHAT, CSAK TEGYÜK FEL 8 ÓRAKOR ÁTVESSZÜK A GÉPET A KÖVETKEZŐ HELYRE KI ÍGÉRTÜK 8:15-RE, DE VISSZA KELL MENNÜNK A KÖZPONTBA KITAKARÍTANI A GÉPET, AMI AKÁR 2 ÓRÁS IDŐVESZTESÉGET OKOZ. A KÖVETKEZŐ BÉRLŐ IDEG ROHAMOT IS KAP, MERT LEHET HOGY CSAK 10:15-KOR KAPJA MEG A GÉPET. A HASZNÁLATI UTASÍTÁSNÁS AMIT AKKOR KAP TŐLÜNK A BÉRLŐ, AMIKOR A TISZÍRTTÓGÉPET ÁTADJUK A BÉRLŐNEK, AKKOR TÜZETESEN KITÉRÜNK A GÉP HASZNÁLATÁRA ÉS A VÉGÉN ARRA IS HOGY HOGYAN KELL A GÉPET VISSZA ADNI. SAJNOS SOK EMBER EZT ELFELEJZTI, NEM TUDNI, HOGY VÉLETLENÜL E VAGY SZÁNDÉKOSAN.   

 

TAKARÍTÓGÉP SZÓ JELENTÉSE: TAKARÍTÓGÉP EGY ÖSSZETETT SZÓ AMIBE BELETARTOZIK MINDEN OLYAN GÉP, AMIVEL TAKARÍTÁST TUDUNK VÉGEZNI. TAKARÍTÓGÉP LEHET OLYAN GÉP, AMIVEL AZ UTCÁN SEPRÉST VAGY FALEVELEKET TUDUNK ÖSSZEGYÜJTENI, VAGY HÓELTAKARÍTÁSBAN SEGÍT. LEHETNEK MINDENFÉLE PÓRSZÍVOK ÉS FELMOSÓGÉPEK, SZŐNYEG ÉS KÁRPITTISZTÍTÓGÉPEK. ÉPP EZÉRT NAGYON FONTOS, AMIKOR TAKARÍTÓGÉPET SZERETNÉNK KÖLCSÖNÖZNI, MINDEN ESETBEN KÖZÖLJÜK A KÖLCSÖNZŐVEL, HOGY MIT SZERETNÉNK TISZTÍTANI, MERT ELLENKEZŐ ESETBEN NAGYON KELLEMETLEN HELYZETBE KERÜLHETÜNK, ELŐFORDULHAT, HOGY OLYAN TAKARÍTÓGÉPET KÖLCSÖNZÜNK, AMIVEL NEM IS TUDJUK AZT AZ ADOTT DOLGOT KITISZTÍTANI, AMIT SZERETTÜNK VOLNA. SOKAN NEM OLVASSÁK EL FIGYELMESEN A HONLAPOT AMIT MEG LEHET ÉRTENI A MAI ROHANÓ VILÁGBAN, ANNYI MINDEN LEKÖTI A FIGYELMÜNKET.

 

 TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST: INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPEST ÖSSZES KERÜLETÉBE. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. KERÜLET. ÖNNEK CSAK A TELEFONT KELL FELEMELNI ÉS MEGRENDELNI A TAKARÍTÓGÉPET. MUNKA TÁRSUNK AKISZÁLLÍTJA ÖNNEK AZ OTTHONÁBAN ÉS A BÉRLETIO IDŐ LETELTÉVEL VISSZA SZÁLLÍTJA A TELEPHELYÜNKRE. NIJNCS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSI DÍJ. NINCS LETÉTI DÍJ. CSAK A BÉRLETI DÍJAT KELL MEGFIZETNI A GÉP ÁTADÁSAKOR.

 

 NINCS LETÉTI DÍJ: TAKARÍTÓGÉP BÉRLÉS BUDAPEST TERÜLETÉN NEM KÉRÜNK LETÉTI DÍJAT. SOKAN ÖSSZE KEVERIK AZZAL, HOGY A BÉRLETI DÍJAT NEM ELŐRE KELL MEGFIZETNI A GÉP ÁTADÁSAKOR, HANEM CSAK A BÉRLETI IDŐ LETELTÉVEL. MIT IS JELENT AZ A SZÓ HOGY KAUCIÓ VAGY LETÉTI DÍJ: KAUCIÓNAK NEVEZZÜK AZT AMIKOR KÖLCSÖNZÉSKÓR A BÉRLÉS IDŐTARTAMÁRA EGY ELŐRE MEGHATÁROZOTT ÖSSZEGET LETÉTBE HELYEZ A GÉPKÖLCSÖNZŐ VÁLLALAT ÉS A BÉRLETI IDŐ LETELTÉVEL, AMENNYIBEN A GÉPET ÉPPSÉGBEN SÉRÜLÉSMENTESEN ADJA VISSZA A BÉRLŐ, AKKOR A LETÉTI DÍJAT VISSZAKAPJA. A BUDAPESTI GÉPKÖLCSÖNZŐ, HOGY TÖBB EMBER SZÁMÁRA TEGYE LEHETŐVÉ A GÉPKÖLCSÖNZŐ SZOLGÁLTATÁSÁT, NEM KÉR LETÉTI DÍJAT. NAGYON SOK EMBERT FUSZTRÁL, HOGY NEM KAPJA VISSZA A LETÉTI DÍJAT, MI EZT A TERHET LEVESSZÜK A BÉRLŐINK VÁLLÁRÓL. 

 

 A TAKARÍTÁS AZ NEM EGY KÖTELEZŐEN ELŐÍRT DOLOG SENKI SZÁMÁRA SEM, A TAKARÍTÁS AZ IGÉNYESSÉG KÉRDÉSE. NEM AKKOR KELL TAKARÍTANI A LAKÁSBAN AMIKOR MÁR ELURALKODOTT A KÁOSZ ÉS ELVISELHETETLEN BÜDÖS SZAG ÁRASZTAJA EL A LAKÁST, MEGSEM LEHET A MOCSOKTÓL MOZDULNI A LAKÁSBAN. RENDES HÁZI ASSZONY, LAKÁS TULAJDONOS FOLYAMATOSAN RENDET TART A LAKÁSBAN VAGY HÁZBAN. TAKARÍTÁST FOLYAMATOSAN NAPONTA FELMOS A LAKÁSBAN ÉS ALAPOS TAKARÍTÁST LEGALÁBB HAVONTA EGYSZER ELVÉGZI, MINT PÉLDÁUL ABLAK MOSÁS, ALAPOS PÓRSZÍVOZÁS, A SZEKRÉYNEKET A HELYÉRŐLÉ ELTOLJA, HOGY MÖGÖTTE IS KITUDJON TAKARÍTANI.

 

FÉLÉVENTE. DE LEGALÁBB ÉVENTE EGYSZER ÉRDEMES AMENNIYBEN A HÁZTARTÁSBAN VANNAK SZŐNYEGEK ÉS KÁRPITOS BÚTOROK (PADLÓSZŐNYEG, FUTÓSZŐNYEGEK, DARABSZŐNYEGEK AVAGY A KÁRPITOS BÚTOROK FOTEL, ÁGY ÜLŐGARNÍTÚRA, ÁGYBETÉT MATRAC, STB) A FELSOROLT DOLGOK TISZTÁN TARTÁSA NEM OLYAN EGYSZERŰ MINT A CSEMPE VAGY JÁRÓLAP TISZTÁN TARTÁSA, UGYE A JÁRÓLAPOT KÖNYEDÉN FELMOSSUK VAGY LETÖRÖLJÜK, HA KOSZOS LETT, DE A SZŐNYEGBE A KOSZT ÉS A FOLTOKAT NEM TUDJUK OLYAN EGYSZERŰEN LETÖRÖLNI EGY RONGYAL. SZŐNYEGEK ÉS KÁRPITOK TISZTÁSÁRA TALÁLTÁK KI A SZŐNYEG ÉS KÁRPITTISZTÍTÓGÉPET. EZZEL A GÉPPEL VIZES MÉLYTISZTÍTÁST TUDUNK VÉGEZNI, EZÁLTAL A SZŐNYEG MÉLYÉBŐL IS A LEGAPRÓBB POR SZEMCSÉKET IS KITUDJUK SZEDNI ÉS A FOLTOKAT ELTÁVOLÍTANI.

 

TAKARÍTÓGÉP BÉRLÉS VAGY VÁSÁRLÁS? EZ EGY GYON ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS MÉRLEGELNÜNK KELL, HOGY MENNYIRE SŰRÜN VAN SZÜKSÉG A HÁZTARTÁSBAN TAKARÍTÓGÉPRE, EGYÁLTALÁN HÁZTARTÁSRÓL VAN E SZÓ VAGY VALAMILYEN VÁLLALKOZÁSRÓL LEGYEN SZÓ. MÉRLEGELNÜNK KELL, HOGY MEKKORA A TISZTÍTANDÓ FELÜLET, AMIT SZERETNÉNK TISZTÍTANI. RENDSZERESEN SZERETNÉNK KARBANTARTANI A LAKÁST, IRODÁT, STB VAGY CSAK EGYSZERI TISZTÁSRA SZERETNÉNK IGÉNYBE VENNI TAKARÍTÓGÉPET. VÁLLALKOZÁSOKNAK MINDENKÉPP INKÁBB A VÁSÁRLÁST JAVASOLNÁNK, ABBAN AZ ESETBEN, AMENNYIBEN NEM CSAK EGYSZTERI TISZTÍTÁSRÓL VAN SZÓ. SOKKAL RUGALMASABB, HA ÁLLANDÓAN KÉSZEN ÁLL A TAKARÍTÓGÉP, MERT EGY VÁLLALKOZÁSBAN NAGYON SOK EMBER FORDUL MEG, SOKKAL NAGYOBB AZ ESÉLYE ANNAK, HOGY AZONNAL SZÜKSÉG VAN TAKARÍTÓGÉPRE, MINT EGY LAKÁSBAN OTTHON. AMENNYIBEN AZONNAL KÉZNÉL VAN A TAKARÍTÓGÉP, AKKOR MEGTUDJUK VELE AZONNAL SZÜNTETNI A SZENNYEZŐSÉDT, NEM KELL ÓRÁKIG VAGY AKÁR NAPOKIGKERÜLLGETNI AZT.

 

 LAKÁSBAN OTTHON MÁS A HELYZET, OTT NEM FORDUL MEG ANNYI EMBER OTT TUDJUK IDŐZÍTENI A TAKARÍTÁST. ÜNNEPEK ELŐTTRE VAGY A NYÁRI SZABADSÁGRA VAGY HASONLÓ ESEMÉNYEKRE. HÁZTARTÁSOKBAN IS ELŐFORDULHATNAK VÁRATLAN ESEMÉNYEK AMIKOR AZONNAL JÓ LENNE, HA LENNE KÉZNÉL EGY TAKARÍTÓGÉP, MINT PÉLDÁUL: KISGYEREK, VAGY HÁZI ÁLLAT BEPISIL, VAGY CSŐTÖRÉS VAN A LAKÁSBAN. ÖSSZESÉGÉBEN EGY HÁZTARTÁSBAN NINCS ÁLLANDÓAN SZÜKSÉG TAKARÍTÓGÉPRE MAXIMUM ÉVEN TE 2 VAGY 3 ALKALOMMAL. HÁZTARTÁSOKBAN INKÁBB A TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS AZ AJÁNLOTT ÉS AKKOR NEKÜNK CSAK TÉNYLEGESEN A TAKARTÍÁSSAL KELL FOGLALKOZNUNK, A GÉP KARBANTARTÁSÁVAL A GÉPKÖLCSÖNZŐ VÁLLALAT FOGLAKOZik.

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS: VAN SOK OLYAN BÉRLŐNK AKI 50 ÉV FELETT VAN MÁR KÓRBAN ÉS MÉG SOHA AZ ÉLETBEN NEM TAKARÍTÓTT VIZES TAKAÍRTÓGÉPPEL. EZ NAGYON SZOMORÚ DOLOG, MINDENT ELÁRUL EGY EMBERRŐL. IGÉNYES EMBER LEGALÁBB EGY ÉVBEN EGYSZER, KITISZTÍTJA A LAKÁSBAN A SZŐNYEGEKET ÉS A KÁRPITOS BÚTORAIT. VIZES TISZTÍTÁS AZ IGAZI TISZTÍTÁS, SAJNOS PORSZÍVOZÁSSAL, NEM LEHET MINDEN SZENNYEZŐDSÉT KITISZTÍTANI A SZŐNYEGEKBŐL ÉS A KÁRPITOS BÚTORKBÓL. ERRE TALÁLTÁK KI A VIZES TAKARÍTÓGÉPET. AZ ÁLTALUNK BÉRLÉSRE KÍNÁLT GÉP MEGNEVEZÉSE SZŐNYEG ÉS KÁRPITTISZTÍTÓGÉP. MELY ALKAL A SZŐNYEGEK, ÁGYMATRACOK, ÜLŐGARNITÚRÁK VIZES VEGYSZERES TISZTÍTÁSÁRA ÉS FERTŐTLENÍTÉSÉRE.

 

NINCS MÁR ANNYI SZŐNYEG A LAKÁSBAN, MINT RÉGEN: A 2000 -ES ÉVEKTŐL FOKOZATOSAN VÁLTJA FEL A LAKÁSOKBAN A SZŐNYEG BORÍTÁST A PARKETTA(LAMINÁLT PARKETTA). TELJESEN NEM TŰNIK EL A LAKÁSBÓL A SZŐNYEG, MERT EGY EGY SZŐNYEG AZÉRT NAGYON JÓL MUTAT A PARKETTÁN IS, DARAB SZŐNYEGEK NAGYON SZÉPEN MUTATNAK, ABBAN A HELYSÉGBEN AHOL PARKETTA VAN. EZEKET A SZŐNYEGKET IS KELL TISZTÍTANI. EZEK A SZŐNYEKEK ÁLLTALÁBAN HOSSZABB SZÁRÚ SZŐNYEGEK, MÉG JOBBAN MEG TUD ÜLNI BENNÜK A FINOM APRÓ POR, AMIT A PÓRSZÍVÓ NEM TUD TELJESEN KISZEDNI A SZŐNYEGEKBŐL, EZÉRT SZÜKSÉGES IDŐNKÉNT VIZESEN IS KITISZTÍTANI. VAGY AKI MEGTEHETI, AZ DOBJA KI ÉS VEGYEN HELYETTE ÚJAT, DE EZT A LEGTÖBB EMBER MAGYARORSZÁGON, NEM IGAZÁN TEHETI MEG, EZÉRT MARAD A TISZTÍTÁS.     

KÁRPITTISZTÁSRA MINDEN HÁZTARTÁSBAN SZÜKSÉGVAN: LEGALÁBBIS, HA NEM LETT URRÁ A LAKÁSON A TELJES IGÉNYTELENSÉG ÉS SEMMI SEM SZÁMÍT. LEHET HOGFY VAN SOK OLYAN LAKÁS AHOL MÁR NINCS EGYÁLTALÁN SZŐNYEG, DE KÁRPITOS BÚTORA MINDENKINEK VAN. PÉLDÁUL AZ ÁGY AMIN ALSZIK, ESETLEG ÜLŐGARNITÚRA, EGY EGY FOTEL VAGY PUFF. NAGYONB FONTOS, HOGY OLYAN ÜLŐGARNITÚRÁT AMI BŐR AZT A MI TAKARÍTÓGÉPÜNKEL NEM LEHET TISZTÍTANI, CSAK OLYAN KÁRPITOT LEHET A GÉPPEL TISZTÍTANI AMI BEISSZA A VIZET.  ÁGYMATRAC VAGY ÁGY BETÉT TISZTÁSA NAGYON FONTOS HIGÉNIAI OKAI VANNAK NEKIK, PERSZE VAN AKINEK NEM SZÁMIT, DE NEM VAGYUNK EGYFORMÁK. IGÉNYES EMBER BIZONYOS IDŐKÖZÖNKÉNT KITISZTÍTJA, VAGY VAN NEKI HOZZÁ TAKARÍTÓGÉPE VAGY BÉREL ÉS AZZAL ELVÉGZI A TISZTATÁST.

KÁRPITTISZTÍTÓGÉP BÉRLÉS: SZŐNYEGEK MÁR NAGYON SOK LAKÁSBAN NINCSENEK, MERT PARKETTÁT TETTEK LE, MERT NAPJAINKBAN AZ A TRENDI, DE KÁRPITOS BÚTORAI MINDEN EMBERNEK VAN. PÉLDÁUL AZ ÁGY MATRAC, AZ ÜLŐGARNITÚRA. AMENNYIBEN KIBÉRLI TŐLÜNK A TAKARÍTÓGÉPEÜNKET, AKKOR EGY GÉPPEL KITUDJA TISZTÍTANIO A SZŐNYEGEIT, ÜLŐGARNITÚRA, ÁGYBETÉT, ÁGYMATRAC, KANAPÉT ÉS AZ AUTÓJÁNAK A KÁRPITJAIT IS. FŰTÖTT HELYEN A SZÁRADÁS NÉGY ÖT ÓRA SZOKOTT LENNI. NEM KELL FÉLNI, HOGY NAPOKIG VIZES LESZ TISZTÍTÁS UTÁN, AMENNYIBEN DÉLELŐTT ELVÉGZI A TAKARÍTÁST ESTÉRE MEGFOG SZÁRADNI A KITISZTÍTÓTT SZŐNYEG VAGY KÁRPITOS BÚTOR.

 

BÉRLÉS, KÖLCSÖNZÉS: MIT IS JELENT AZ A SZÓ HOGY BÉRELNI. A BÉRELNI SZÓ JELENTÉSE MAJD NEM UGYAN AZ MINT A KÖLCSÖNZÉS,DE MÉG SEM. A BÉRELNI SZÓ AZ AZT JELENTI, HOGY VALAMILYEN BÉRÉRT EGY BIZONYOS IDŐRE VALAMIT MEGKAPUNK, VAGY VALAMIT BIRTOKOLHATUNK, AMIT EGY IDŐ UTÁN VISSZA KELL ADNUNK A GAZDÁJÁNAK. A KÖLCSÖNZÉS SZÓT IS HASZNÁLJÁK AZ EMBEREK, AMIKOR BÉRELNEK VALAMIT PÉNZÉRT, DE JELENTHETI AZT IS, HOGY CSAK EGY ISMERŐSTÖL CSAK ÚGY KÖLCSÖN KÉRÜNK VALAMIT, AMIÉRT NEM ADUNK PÉNZBELI JUTTATÁST, CSAK ÚGY JÓ FEJSÉGBŐL MEGKAPJUK, KÖLCSÖN KAPJUK EGY IDŐRE.

 

KÁRPITTISZTÍTÁS: KISGYEREKES CSALÁDOKNÁL SZINTE NINCS OLYAN ÜLŐGARNITÚRA AMIT, A GYEREKEK NEM KENTEK ÖSSZE VALAMI CSOKIVAL VAGY ENNIVALÓVAL. SZÉLMALOM HARCNAK TŰNIK, MI KITISZTÍTJUK, DE A KIS GYEREK PÁR NAP ÉS ÚJRA ÉS ÚJRA RÁ KEN VALAMIT. VISZONT, HA HAGYJUK, HOGY BELESZÁRADJON AZ ÜLŐGARNITÚRÁBA A FOLT A, AKKOR UTÁNA MÁR ESÉLYÜNK SEM LESZ SZÉP TISZTÁRA TISZTÍTANUNK, VAGY HA IGEN AKKOR NAGYON ERŐS TISZTÍTÓSZEREKET KELL HASZNÁLNUNK A KITISZTÍTÁSÁHOZ. AMI AZZAL JÁRHAT, HOGY ESETLEG KIKAPJA A SZÍNÉT, GYENGÍTI A SZÖVET SZÁLAIT. EZÉRT ÉRDEMES KÁRPITTISZTÍTÓGÉPPEL GYAKRAN KITISZTÍTANI AZ ÜLŐGARNITÚRÁT, AKKOR IS, HA ÚJBÓL ÉS ÚJBÓL ÖSSZE KOSZOLJÁK A CSALÁDBAN A GYEREKEK. KÁRPITTISZTÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPESTEN SEGÍTSÉGET NYÚJTHAT EZT A PROBLÉÁT LEKÜZDENI, HA BÉREL EGY TAKARÍTÓGÉPET.

 

 

 

ROSSZ TAPASZTALATOK: A LEGTÖBB ROSSZ TAPASZTALAT A HÁZHOZSZÁLÍTÁS SORÁN  ÉR MINKET. PEDIG EGY KIS ODA FIGYELÉSSEL LEHETNE EZ MÁSKÉNT IS.

 

NÉHÁNY PÉLDA:

 

-A BÉRLŐ ELFELEJTETTE, HOGY MEGRENDELTE A GÉPET, NINCS OTTHON A MEGBESZÉLT IDŐPONTBAN.

 

-MEGRENDELÉSKOR A BÉRLŐ NEM ADTA MEG AZ ADATAIT RENDESEN, ROSSZ A CÍM, NEM ADTA MEG A KAPUTELEFONON SZEREPLŐ NEVET, ÚGY PEDIG A FUTÁRUNK NEHEZEN TUD FELCSENGETNI

 

- A BÉRLŐ NEM VESZI FEL A TELEFONJÁT. EBBEN AZ ESETBEN VALÓSZÍNÜLEG NEM IS FOG TAKARÍTÓGÉPET KAPNI, MERT KISZÁLLÍTÁS ELŐTT MINDEN ESETBEN FELHÍVJUK A BÉRLŐT, HOGY OTTHON VAN E, VIHETJÜK A GÉPET, NEM GONDOLTA MEG MAGÁT, STB. 

 

SAJNOS MIÓTA OKOSTELEFONOK VANNAK, AZ EMBEREK A TELEFONT MÁR NEM TELEFONÁLÁSRA HASZNÁLJÁK, HANEM INTERNETEZÉSRE, JÁTSZANAK RAJTA, STB. ARRÓL NEM BESZÉLVE, HOGY AZ EGYIK LEGFÉLETETTEBB KINCSÜK, TELEFONTOKBA TESZIK, BABUSGASSÁK, ELDUGJÁK ÚGY HOGY NEM HALLJÁK MEG HA HÍVJÁK ŐKET. MI CSAK ÚGY HÍVJUK AZ OKOSTELEFONOKAT, HOGY VITRINES TELEFON, MERT NEM MERIK ELŐVENI HASZNÁLNI, MERT FÉLTIK. VAN RÁ PÉLDA, HA HÍVJUK AZ ÜGYFELET, NEM VESZI FEL A TELEFONJÁT, MERT KOSZOS A KEZE, ELMEGY KEZET MOSNI ÉS CSAK UTÁNA SOKSZÓR 5 PERC IS ELTELIK MIRE VISSZA HÍV MINKET. FUTÁRUNKNAK EZ AZ 5 PERC NAGYON SOKAT SZÁMÍT.  

 

- A BÉRLŐ NINCS BESZÁMÍTHATÓ ÁLLAPOTBAN AMIKOR  MEGÉRKEZIK FUTÁRUNK A TAKARÍTÓGÉPPEL. ITTAS, BETEG, MÁSNAPOS.

 

- A BÉRLÉS VÉGÉN A GÉPET KOSZOSAN ADJA VISSZA NEKÜNK. EZ AZÉRT IS PROBLÉMA, MERT A GÉPEKET AZ EGYIK HELYRŐL A MÁSIKRA VISSZÜK ÉS HA KOSZOSAN ADJA VALAKI VISSZA NEKÜNK AKKOR, NEM TUDJUK TOVÁBB VINNI A KÖVETKEZŐ BÉRLŐHÖZ A TAKARÍTÓ BERENDEZÉST. A TAKARÍTÓGÉPET KOSZOSAN NEM ÁLL MÓDUNKBAN ELSZÁLLÍTANI A BÉRLŐTŐL. ILYENKOR KEZDŐDIK A VESZEKEDÉS, HOGY MÁR AMIKOR MEGKAPTA IS KOSZOS VOLT, NEM NEM NEM CÉGÜNK KOSZASAN NEM AD ÁT TAKARÍTÓGÉPET BÉRLŐNEK ÉS NEM IS VESZ VISSZA!!!

 

 

HÁZIÁLLATOK A LAKÁSBAN: NAPJAINKBAN NAGYON ELSZAPORODOTT, HOGY LAKÁSBAN KUTYÁT VAGY MACSKÁT TARTANAK. A HÁZIÁLLAT IS MINT CSALÁDTAG ÉL A LAKÁSBAN. EZZEL CSUPÁN EGYETLEN GOND VAN, HOGY A MÁG AZ EMBER HA KIMEGY A LAKÁSBÓL AZ UTCÁRA Ő VISEL RUHÁT, CIPŐT VESZ  ALÁBÁRA MÉG A HÁZIÁLLAT UGYAN ÚGY JÁR KEL AZ UTCÁN MINT BENT A LAKÁSBAN. NEM BESZÉLVE ARRÓL HOGY A KUTYA AZ NEM CSAK A JÁRDÁN SÉTÁL A SZABADBAN, HANEM FÜVÖN IS BOKROK KÖZÉ IS BEMEGY, AHOL NAGYON SOK SZENNYEZŐDÉS KERÜL A HÁZIÁLLATRA, NEM BESZÉLVE A MINDENFÉLE ROVARRÓL, AMIT A KUTYA UTÁNA BEVISZ A LAKÁSUNKBA. EZÉRT ÉRDEMES A LAKÁSBAN SŰRÜBBEN NAGYTAKARÍTÁST VÉGEZNI. SZŐNYEG ÉS KÁRPITTISZTÍTÓGÉPPEL A SZŐNYEGEKET ÉS A KÁRPITOS DOLGOKAT VIZESEEN MEGTISZTÍTANI. A KUTYÁS VAGY MACSKÁS LAKÁSOKBAN A LEGJOBB, HA NEM IS TARTUNK SZŐNYEGET, MERT AZT NAGYON NEHÉZ HÁZILAG MEGTISZTÍTANSIMA PÓRSZÍVÓVAL MINDENKÉPP VALAMILYEN VIZES ALAPÚ TAKARÍTÓGÉP SZÜKSÉGES HOZZÁ. RENDEBN VAN KUTYA VAGY MACSKA VAN A LAKÁSBAN NINCS SZŐNYEGÜNK, DE ÁGYUNK ÜLŐGARNITÚRÁNK VAN ITT A  SZŐVETBEN LETUD RAKÓDNI A KOSZ UGYAN ÚGY. JAVASOLT 1 VAGY 2 HAVONTA VIZES PÓRSZÍVÓVAL TAKARÍTÓGÉPPEL KITISZTÍTANI.

 

KISBABA,  KISGYEREKSZÜLETÉSE: AZ EMBER ÉLETÉBEN A LEGSZEBB DOLOG AMIKOR GYERMEKE SZÜLETIK EZZEL GONDOLOM MINDENKI EGYET ÉRT. MEGSZÜLETIK A KISBABA NÉHÁNY NAP MÚLVA HAZAVISSZÜK OTTHONUNKBA. EGY EMBER ALEGTÖBBET A LAKÁSBAN AKKOR VAN AMIKOR MESZÜLETIK. A LEGJOBBAN EKKOR KELL ÓVNI A GYERMEKET MINDENFÉLE BAKTÉRIUMTÓL, MERT ITT MÉG NEM FEJLŐDÖTT KI AZ ELLEN ÁLÓKÉPESSÉGÜK A BETEGSÉGEK ELLEN. ÉPPEN EZÉRT SZÜKSÉGES ÉS LEGALAPVETŐBB DOLOG HOGY GYERMEK SZÜLETÉSE ELŐTT A LAKÁSBAN AHOVÁ A KISGYERMEKET HAZAVISSZÜK EGY ALAPOS NAGYTAKARÍTÁST VÉGEZZÜNK. SZŐNYEG ÉS KÁRPITOK TISZTÍTÁSA. NE LEGYEN A LAKÁSBAN DOHOS SZAG, MERT ATTÓL KÖNYNEN ASZMÁS LEHET A GYERMEK. ABLAKOK TISZTÍTÁSA A FÜRDŐSZOBA A PADLÓTÓL A PLAFONIG CSILLOGJON. 

A TISZTÁS FOLYAMATOSAN SŰRÜN ISMÉTELJÜK AKKOR IS AMIKOR MÁR A KISGYERMEK OTTHON VAN. AHOGY ELKEZD NŐNI A EGY IDŐ UTÁN MÁSZNI KEZD MINDENT ÖSSZETAPOGAT OHATATLANUL  A SZÁJÁBA VESZI  A KEZÉT. FONTOS HOGY TISZTÍTÓSZEREKET IS OLYANOKAT HASZNÁLJUNK AMITŐL NEM ESHET BAJA A GYERMEKNEK. A LEGTÖBBET ILYENKOR A GYERMEK A KISÁGYBAN VAN ÉS ÉDESNYJA KARJÁBAN. UTÁNA AMIKOR MÁR MÁSZIK AZ ÁGYON A SZŐNYEGEN. NAYGON FONTOS, HOGY MINDEN TISZTÍ LEGYEN. A LEGTÖBB ESETBEN AZ ASZMA KIALAKULÁSA KISBABA KORBAN ALAKUL KI,MERT ROSSZ KÖRNYEZETBEN VAN A GYERMEK ROSSZ LEVEGŐT LÉLKEGEZ BE.

 

 

AUTÓKÁRPITTISZTÁS: AZ AUTÓKÁRPITOT IDŐRŐL IDŐRE ILLIK AZ AUTÓBAN AZ ÜLÉSEKET AZ AJTÓ KÁRPITOT MEGTISZTÍTANI. HA ELHANYAGOLJUK AKKOR SOKKAL ELŐBB ROMLIK AZ ÁLLAGA AZ AUTÓNAK. NEM FOGUNK OLYAN NAGY KEDVEL BEÜLNI, MINT AMIKOR TISZTA ÁLLAPOTBAN MEGVETTÜK. JÓ ESETBEN TISZT ÁLLAPOTBAN, HA AZ ELŐZŐ GAZDAJÁ LELKIISMERETESEN TAKARÍTÓTTA. EGY KÁRPITTISZTÍTÁSSAL A SZAGOKAT IS ELTUDJUK TÜNTETNI AZ AUTÓBÓL. ÉRDEMES AZ AUTÓBAN ILLATOSÍTÓT IS TARTANI LEGYEN AZ AUTÓBAN FOLYAMATOSAN JÓ ILLAT. AZ ÁLLATALUNK KÍNÁLT KÁRPITTISZTÍTÓGÉPPEL VIZESEN TUDJA  AKÁRPITOKAT MEHTISZTÍTANI AZ AUTÓBAN. A GÉP BEVIZEZI AZ ÜLÉST ÉS ONNAN VISSZASZÍVJA  AVIZET A KOSSZAL ÉS BAKTÉRIUMOKKAL EGYÜTT. SZÁRADÁSA NÉHÁNY ÓRA A TISZTÍÁST KÖVETŐEN.

 

 

ALBÉRLETBEN LAKNI: NAGYON SOK EMBERNEK NINCS PÉNZE SAJÁT LAKÁST VAGY HÁZAT VÁSÁROLNI. MARAD A BÉRLÉS. AMIT ALBÉRLETNEK SZOKTUNK NEVEZNI. AZ EGYIK BÉRLŐ MEGY A MÁSIK BÉRLŐ JÖN. KITUDJA MILYEN EMBEREK VOLTAK AZ ELŐZŐ BÉRLŐK. NAGYON FONTOS AMIKOR ÚJ ALBÉRLETBE KÖLTÖZÜNK AZONNAL EGY ALAPOS TAKARÍTÁSSAL KEZDJÜNK. BÚTOROZOTT LAKÁSNÁL ÉRDEMES NEM CSAK A SZŐNYEGEKET, HANEM A KÁRPITOS DOLGOKAT IS VIZES TAKARÍTÓGÉPPEL ÁTTISZTÍTANI. ÁGYAKAT FOTELEKET, ÜLŐGARNITÚRÁT. KITUDJA AZ ELŐZŐ LAKÓ MILYEN EMBER VOLT, MENNYIRE TARTOTTA TISZTÁN ÉS MIKET CSINÁLT A LAKÁSBAN. ALAPOS FERTŐTLENÍTÉSSEL KELL KEZDENI UTÁNA MEGCSINÁLNI A FINOM TAKARÍTÁST. KONYHA, SZOBA, MELLÉKHELYSÉGEK.

 

 

HASZNÁLT ÜLŐGARNITÚRA VÁSÁRLÁS: NAGYON SOKAN VÁSÁROLNAK NAPJAINKBAN HASZNÁLT BÚTOROKAT FŐLEG ALBÉRLETBEN. AMIKOR BEVISSZÜK A LAKÁSBAN AZONNAL KÁRPITTISZTÍTÓGÉPPEL AZ ÜLŐGARNITÚRÁT VIZESEN ÁT KELL TAKARÍTANI. LEHET HOGY SZAGA VAN, LEHET HOGY MINDENFÉLE BAKTÉRIUMOK VANNAK BENNE VAGY CSAK SZIMPLÁN KOSZOS. ÁLLTALÁBAN AKI HASZNÁLT BÚTORT ELAD AZ MÁR MEGVETTE HELYETTE AZ ÚJAT ÉS KITESZI A RÉGIT A GARÁZSBA, KAMRÁBA FÉLREDOBJA  A RÉGIT. AHOL BEKOSZÓDIK. VAGY MÁR ALAPBAN NEM TAKARÍTÓTTA MERT TUDTA HOGY LESSZ HELYETTE ÚJ ÉS MÁR NEM FOGLALKOZOTT VELE A RÉGI GAZDÁJA. MINDENKÉPP EGY ALAPOS KÁRPITTISZTÍTÁÁSAL KEZDJÜK. PERSZE, HA IGÉNYTELENEK VAGYUNK AKKOR NEM MUSZÁLY, DE ANNYI ERŐVEL A HÍD ALATT IS LAKHAT AZ EMBER SEMMI SEM SZÁMÍT.

 

 

AUTÓKÁRPIT TISZTÍTÁS: NAPJAINKBAN EGYRE ÉS EGYRE TÖBB AUTÓ KÖZLEKEDIK AZ UTAKON. SAJNOS NEM MINDENKI TUD ÚJ AUTÓT VÁSÁROLNI, HANEM CSAK HASZNÁLT GÉPJÁRMŰVET. EGY AUTÓ MEGVÁSÁRLÁSÁNÁL NEM ÁRT AZONNAL EGY ALAPOS KÜLSŐ ÉS BELSŐ TAKARÍTÁST VÉGEZNI. AMENNYIBEN ELHANYAGOLJUK AZ AUTÓT SOKKAL ELŐBB ELKOPIK. AZ AUTÓ KÜLSŐ TISZTÍTÁSA A LEGEGYSZERÜBB, AZ ÖSSZES NAGYOBB BENZINKÚTON VAN AUTÓMATA MOSÓ AHOL MÁR EZER FORINTLÉRT LETUDJUK TAKARÍTANI AZ AUTÓNKAT KIVÜLRŐL, ÚGY HOGY ELSEM FÁRADUNK, CSAK BEÁLLUNK A MOSÓBA ÉS A GÉP 5 PERC ALATT MEGTISZTÍTJA. VISZONT AUTÓ BELSEJÉT NEM TUDJUK MEGTISZTÍTANI 5 PERC ALATT. KIPÓRSZÍVÓZZUK, LETÖRÖLGETJÜK A MŰSZERFALAT EZ EGY 15 VAGY 20 PERC, EZT ÉRDEMES HA SOKAT HASZNÁLJUK AZ AUTÓT HETENTE VAGY KÉT HETENTE ELVÉGEZNI ÉS AKKOR FOLYAMATOSAN TISZTA RENDES AUTÓBAN UATZHATUNK. AZ AUTÓ ÜLÉSEIT IS ÉRDEMES ÁTTAKARÍTANI, SAJNOS AZ ÜLÉSEKNÉL NEM ELÉG CSAK A PÓRSZÍVÓ, AZZAL CSAK A FELÜLETRŐL TUDJUK A SZENNYEZŐDÉST ELTÜNTETNI. BIZONYOS IDŐKÖZÖNKÉNT NEM ÁRT VIZESEN IS ÁTTAKARÍTANI, EBBEN TUD SEGÍTENI A KÁRPITTISZTÍTÓGÉP AMIT CÉGÜNKTŐL TUD KÖLCSÖNÖZNI. RÁFECSKENDEZI A VEGYSZERES VIZET AZ AUTÓ KÁRPITRA ÉS AZT ONNAN A SZENNYEZŐDÉSSEL EGYÜTT VISSZA SZÍVJA A GÉP. MEGFELELŐ IDŐJÁRÁSBAN NÉHÁNY ÓRA ALATT TELJESEN MEGSZÁRAD AZ AUTÓ ÜLÉS A TISZTÁS UTÁN.

 

 

ÁGYBETÉT, ÁGYMATRAC TISZTÁN TARTÁSA: EGY EMBER AZ ÉLETÉBEN A LEGTÖBB IDŐT AZ ÁGYÁBAN TÖLTI EZ VITATHATALAN. EZÉRT NEM MINDEGY, HOGY MILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZT TÖLTI. NEM ELÉG, HOGY AZ AZ ÁGY KÉNYELMES, TISZTÁN IS KELL AZT TARTANI. A LEGJOBB AZ LENNE PERSZE, HA AZ EMBER MEGTEHETNÉ. HOGY ÉVENTE ELDOBJA AZ ÁGYAT VAGY HA MATRACOS AZ ÁGY AKKOR A MATRACOT, DE EZT A LEGTÖBB EMBER NEM TEHETI MEG. EGY RENDES ÁGYMATRAC AKÁR TÖBB SZÁZ EZER FORINT IS LEHET. LECSERÉLNI NEM CSERÉLJÜK LE ÉVENTE, DE TISZTÁN TARTANI AZT KISEBB KÖLTSÉGGEL IS LEHET, HETENTE ÁTPÓRSZÍVÓZNIÉS LEGALÁBB ÉVENTE EGY ALAPOS VIZES TISZTÁST ELVÉGEZNI RAJTA. ERRE MEGFELELŐ TAKARÍTÓGÉP A KÁRPITTISZTÍTÓGÉP. ÉRDEMES A VIZES TISZTÁST REGGEL ELVÉGEZNI ÉS AKKOR ESTÉRE BIZTOSAN MEGSZÁRAD, AMIKORRA ALVÁSRA KERÜL A SOR.

A VIZES KÁRPITTISZTÁS EGY OLYAN ALAPOS TISZTÁS AMIVEL A FOLTOKAT, A PÓRT, A BACILUSOKAT ELTUDJUK TÁVOLÍTANI AZ ÁGYBETÉTBŐL VAGY ÁGYMATRACBÓL. NEM IS BESZÉLVE A SZAGOKRÓL. TISZTÍTÁS UTÁN MEGFELELŐ ILLATOS TISZTÍTÓSZERREL JÓ ILLATOT IS KAP AZ ÁGY.

NE LEGYEN MINDEGY HOGY MILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZT ALSZIK, HA NEM TUDJA KIALUDNI MAGÁT EGY EMBER AZ KIHAT A MUNKA HELYÉN IS A TELJESÍTMÉNYÉRE, NAPKÖZBEN A KÖZÉRZETÉRE, STB.

 

 

HASZNÁLT KANAPÉ VÁSÁRLÁS: SOK ESETBEN AZ EMBEREK CSAK HASZNÁLT KANAPÉT TUDNAK VÁSÁROLNI. EZT NAGYON SOKSZÓR AZ INTERNETEN VÁSÁROLJÁK ÉS CSAK KÉPEN LÁTJÁK. A MEGVÁSÁRLÁST KÖVETŐEN SZEMBESÜLNEK VELE, HOGY KOSZOS VAGY ROSSZ SZAGA VAN. EBBEN AZ ESETBEN NYÚJT SEGÍTSÉGET A KANAPÉ TISZTÍTÓGÉP ISMERTEBB NEVÉN KÁRPITTISZTÍTÓGÉP. HA NEM LENNE ROSSZ SZAGA VAGY KOSZOS AKKOR IS ÉRDEMES EGY VIZES ALAPÚ TISZTÁST VÉGEZNI HASZNÁLT BÚTOR VÁSÁRLÁSAKOR, MERT KITUDJA ELŐTTE KI HASZNÁLTA, KI MIT CSINÁLT A KANAPÉN ELŐTTE MIELŐTT AZT ELADTA ÖNNEK.

 

 

EGYRE KEVESEBB SZŐNYEG A LAKÁSOKBAN: 15- 20 ÉVE EGYRE KEVESEBB SZŐNYEG FELÜLET VAN A LAKÁSOKBAN, NAGYON SOKAN CSERÉLIK LE A PADLÓSŐNYEGEKET LAMINÁLT PARKETTÁRA, ÚJ LAKÁSOKBAN ALAPBAN PARKETTÁT RAKNAK LE. DE MILYEN EGY LAKÁS SZŐNYEG NÉLKÜL EGY EGY ILYEN DIVATOS DB SZŐNYEGEKET AZÉRT A PARKETTÁRA TESZNEK MÉG AZ EMBEREK, AMIK ÁLLTALÁBAN DÍSZÍTÉSNEK VAN A LAKÁSBAN A SZOBÁBAN VAGY A NAPPALIBAN. EZEK ÁLLTALÁBAN NEM IYLEN VÉKONY SZŐNYEGEK HANEM ILYEN VASTAGABB HOSSZÚSZÁLÚ SZŐNYEGEK AMIKET ANYGON NEHÉZ TISZTÁN TARTANI. SIMA PÓRSZÍVÓVAL ÁTHETE TISZTÍTANI, DE EZEKET A SZŐNYEGEKET IS ÉRDEMES BIZONYOS IDŐKÖZÖNKÉNT VIZESEN ÁTTAKARÍTANI. A SZÁRAZ TAKARÍTÁS AZ NEM SZAGTANÍT, NEM TÜNTENI EL A BAKTÉRIUMOKAT, ATKÁKAT. ERRE VALÓ A VIZES TISZTÍTÁS.

 

 

TAKARÍTANI NEM KÖTRELEZŐ: A TAKARÍTÁS EGY OLYAN DOLOG AMIT SENKISEM ÍR ELŐ KÖTELEZŐ ALAPON. NEM JÁR ÉRTE BÜNTETÉS, HA VALAKI NEM TARTJA TISZTÁN AZ OTTHONÁT, VISZONT MINŐSÍTI AZ EMBERT HOGY MILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZT ÉL. A TISZTASÁG NEM PÉNZ KÉRDÉSE, HANEM SZORGALOM KÉRDÉSE. NEM KERÜL PÉNZBE, HOGY HETENTE KIPÓRSZÍVOZZUNK, HAVONTA AZ ABLAKOKAT LETAKARÍTJUK KÍVÜL BELÜL, A SZEKRÉNYEKET PÓRTALANÍTJUK, KONYHÁT ÉS A TOALETTET ÉRDEMES NAPONTA TAKARÍTANI, MERT OTT NAGY JELENTŐSÉGE VAN A HIGÉNIÁNAK ÉS NEM TÖBB MINT NAPI 5 VAGY 10 PERC. ENNYI IDEJE MINDENKINEK KELL HOGY LEGYEN, HA NINCS AKKOR JOBBAN TESZI HA ELBÚJIK, MERT AKKOR ELFOG URALKODNI AZ EGÉSZ LAKÁSON AZ IGÉNYTELENSÉG.

 

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPESTEN RÉGEN ÉS MOST: A SZOCIALIZMUSBAN RÉGEN NEM LEHETETT ÚGY TAKARÍTÓGÉPET KÖLCSÖNÖZNI, HOGY AZT ÖNNEK HÁZHOZSZÁLLÍTOTTÁK, EL KELLETT MENNI ÉRTE, SORBA KELLETT EGY BOLTBA ÁLLNI, HOGY TUDJUNK KÖLCSÖNÖZNI. NAPJAINKBAN ELÉG CSAK EGYET TELEFONÁLNI ÉS HÁZHOZSZÁLLÍTJÁK ÖNNEK A LEGTÖBB HELYEN INGYENESEN, ELÉG CSAK A BÉRLETI DÍJAT MEGFIZETNI. RÉGEN KAUCIÓT IS KELLETT FIZETNI, MOST MÁR A LEGTÖBB HELYEN AZT SEM KELL. EZ NAGYON KÉNYELMESSÉ TESZI ÍGY A GÉPKÖLCSÖNZÉST, EZÁLTAL TÖBB IDEJE MARAD A TAKARÍTÁSRA, RÉGEBBEN A HAGYOMÁNYOS GÉPKÖLCSÖNZŐKNÉL, MÁR SOKSZÓR ABBAN ELFÁRADTUNK MIRE HAZACIPELTÜK A GÉPET AMIT BÉRELTÜNK. A MI GÉPKÖLCSÖNZŐ VÁLLALKOZÁSUNKNÁL BIZTOSDAN NEM FOG ELFÁRADNI A GÉP HAZACIPELÉSÉTŐL, MI MÉG AZ EMELETRE IS FELCIPELJÜK ÖNNEK A GÉPET. PERSZE AZZAL A FELTÉTELLEL, HA BIZTONSÁGOSAN SZABÁLYOSAN LETUDJUK PARKOLNI AZ AUTÓT A HÁZ ELŐTT.  

 

 

TISZTÍTÓGÉP BÉRLÉS BUDAPEST INYGENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS: A BUDAPESTI GÉPKÖLCSÖNZŐNÉL BUDAPESTEN EGYSZERÜEN TUD SZŐNYEG ÉS KÁRPITTISZTÍTÓGÉPET KÖLCSÖNÖZNI. TELEFONON MEGRENDELI ÉS FUTÁRUNK KISZÁLLÍTJA AZ ÖN OTTHONÁBAN. NEM KELL ÁTMÁSZNI ÖNNEK A VÁROSON. KÉNYELMESEN OTTHON MEGVÁRJA A GÉPET MÉG MEGÉRKEZIK ÉS KIPIHENTEN TUDJA IS KEZDENI VELE A TAKARÍTÁST. CÉGÜNK MOTTÓJA AZ ÜGYFÉLBARÁT VÁLLALKOZÁS ÜZEMELTETÉSE, NÁLUNK AZ ÜGYFÉL A MEGFRENDELŐ AZ ELSŐ.

 

 

MILYEN A ROSSZ BÉRLŐ: SAJNOS ITT NAGYON SOK MINDENT TUDNÁNK ÍRNI, MEGPRÓBÁLUNK KULTURÁLTAN LEÍRNI ÚGY HOGY SENKIT SEM SZÍDUNK, HOGY MIRE FIGYELJENEK ODA HA TAKARÍTÓGÉPET KÖLCSÖNÖZ TŐLÜNK. 

KEZDJÜK RÖGTÖN AZ ELEJÉN AMIKOR A TELEFONON FELHÍV MINKET AZ ÜGYFÉL MEGRENDELÉSNÉL

-NEM TUDJA A SAJÁT CÍMÉT PONTOSAN MEGADNI, AHOVÁ A TAKARÍTÓGÉPET KISZERETNÉ BÉRELNI.

-NEM TUDJA  A SAJÁT TELEFONSZÁMÁT, PEDIG AZT MINDENKÉPP MEGKELL ADNI A MEGRENDELÉSHEZ.

- A MEGBESZÉLT IDŐPONTBAN AMIKOR A GÉPET KISZÁLLÍTJUK NINCS OTTHON, EZT MÉG LEHET FOKOZNI, HOGY A TELEFONT SEM VESZI FEL.

-A TISZTÍTÓGÉP ÁTADÁSAKOR AMIKOR NÉHÁNY PERCBEN ELMAGYARÁZZUK A GÉP HASZNÁLATÁT NEM FIGYEL ODA A FUTÁRRA, UTÁNA PERSZE NEM TUDJA HASZNÁLNI RENDESEN A GÉPET ÉS VAGY ELRONTJA, VAGY CIRKUSZOL, HOGY NEM MŰKÖDIK.

- NEM TUDJA HASZNÁLNI A GÉPET ÉS PERSZE JÓ MAGYAR SZOKÁS SZERINT NEM MEGÁBA KEZDI EL KERESNI A HIBÁT, HOGY ROSSZUL KEZELI A GÉPET ESETLEG, HANEM AZT MONDJA HOGY ROSSZ A GÉP, EZZEL NINCS IS SEMMI BAJ TELEFONÁLNI KELL ÉS MI SEGÍTÜNK, DE SOK ESETBEN NEM SZOLNAK CSAK AKKOR AMIKOR A BÉRLETI IDŐ LETELT ÉS A FUTÁR OTT VAN A GÉPÉRT, ÉS AKKOR DERÜL KI, HOGY MŰKÖDÖTT A GÉP CSAK ROSSZUL VOLT ÜZEMELTETVE, PEDIG HA JELEZTE VOLNA  ABÉRLŐ AKKOR A TELKEFONBAN IS TUDTUNK VOLNA SEGÍTENI ÉS 2 PERC ALATT MEGOLDOTTUK VOLNA A PROBLÉMÁT.

- A BÉRLETI IDŐ VÉGÉN A BÉRLŐ KOSZOSAN ADJA VISSZA A GÉPET, PEDIG 2 PERC A MEGTISZTÍTÁSA, HA MÉG A TAKARÍTÁS BEFEJEZÉSE UTÁN FRISSEN MEGTISZTÍTJA, KIÖBLÍTI A TARTÁJT A CSAP ALATT, A CSÖVEKET A FÜRDŐKÁDBAN VAGY ZUHANY ALATT BŐVIZZEL LEMOSSA. SAJNOS HA KOSZOSAN AKARJA VALAKI VISSZA ADNI A GÉPET, AKKOR AZ MELLETT NEM MEGYÜNK EL SZÓ NÉLKÜL, MERT EGYIK CÍMRŐL A GÉPET VISSZÜK A MÁSIKRA. AKI ARRA NEM KÉPES HOGY A TISZTÁS BEFEJEZÉSE UTÁN MEGTISZTTÍJA  A GÉPET IS, AKKOR AZT AZ EMBERT MEGKÉRJÜK, HOGY MOST ZÁRJA BE EZT AZ OLDALT ÉS TÁVOZZON A WEBOLDALUNKRÓL!!!

 

 

KÁRPITTISZTÍTÓGÉP MŰKÖDÉSE: A CÉGÜNK ÁLTTAL KÖLCSÖNÖZHETŐ KÁRPITTISZTÍTÓGÉP EGY VIZES TEKNOLÓGIÁVAL MŰKÖDŐ TAKARÍTÓGÉP. AMELY VEGYSZERES VIZET FECSKENDEZ A KÁRPITOS BÚTORRA. A TISZTÍTÓSZER A VIZZEL EGYÜTT FELOLDJA A KÁRPITRÓL A SZENNYEZŐDÉST AMIT A GÉP VISSZA SZÍV A SAJÁT TARTÁJÁBAN. A TISZTÍTÁS UTÁN A SZÁRADÁSI IDŐ 2 ÉS 5 ÓRA KÖZÖTT ÁLLTALÁBAN MEGTÖRTÉNNI. A SZÁRADÁS FÜGG A SZENNYEZŐDÉS MÉRTÉKÉTŐL, A KÁRPIT VASTAGSÁGÁSTÓL, AZ IDŐJÁRÁSTÓL.

 

TAKARÍTÓGÉP BÉRLÉS INGYENES HÁZHOZZSZÁLLÍTÁS BUDAPEST: AZ ÁLLTALUNK BÉRBEADOTT GÉPEKET MINDEN ESTBEN KISZÁLLÍTJUK AZ ÖN OTTHONÁBAN. SZEMÉLYESEN ÁTVENNI, ÉRTEJÖNNI NEM LEHET. A KISZÁLLÍTÁS INGYENES AZÉRT KÜLÖN FIZETNI NEM KELL. A BÉRLETI DÍJAT KELL CSAK MEGFIZETNI MELYNEK A MÉRTÉKE 1 NAPRA 5000 FT BA KERÜL, MÁS KÖLTSÉG NINCS. VEGYE FIGYELEMBE HOGY A HÁZHOZSZÁLLÍTÁS INGYENES, DE NEKÜNK PÉNZBE KERÜL, AUTÓKOPÁS, A FUTÁRNAK A DÍJA AKI KISZÁLLTÍJA A GÉPET, ÜZEMANYAG. EZÉRT LEGYEN OTTHON A M,EGBEZSÉLT IDŐPONTBAN, VAGY HA MÉGSEM KELL A TISZTÍTÓGÉP ÖNNEK, AKKOR AZ IDŐBEN MONDJA LE. MERT A FUTÁRUNK SOKSZÓR TÖBB ÓRÁVAL ELŐBB ELINDUL A CÍMRE A MEGBESZÉLT IDŐPONT ELŐTT.

 

 

KARCHER TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS: EURÓPÁBAN A LEGISMERTEBB TAKARÍTÓGÉP A KARCHER TAKARÍTÓGÉP. CÉGÜNK KIZÁRÓLAG KARCHER MÁRKÁJÚ TISZTÍTÓGÉPEK BÉRBEADÁSÁVAL FOGLALKOZIK BUDAPEST TERÜLETÉN. NAGYON FONTOS, HOGY TŐLÜNK VÁSÁROLNI NEM TUD CSAK KÖLCSÖNÖZNI. CÉGÜNK TAKARÍTÁSBAN NEM TUD SEGÍTENI ÖNNEK CSAK A BÉRLÉSBEN. A GÉPKÖLCSÖNZÉSKOR A TAKARÍTÓGÉP HASZNÁLATÁT BETANÍTJUK ÖNNEK. AMENNYIBEN ELŐTTE NEM HASZNÁLT MÉG ILYEN BERENDEZÉST AKKOR IS FOGJA TUDNI HASZNÁLNI FUTÁRUNK BETANÍTJA ÖNNEK A HASZNÁLATÁT. 

 

 

MEGVENNI VAGY KÖLCSÖNÖZNI: A KÖLCSÖNZÉS EGY KÖLTSÉG HATÉKONY MEGOLDÁS, NEM KELL EGYÖSSZEGBEN MEGVENNI A TAKARÍTÓGÉPET, HANEM ELÉG CSAK AMIKOR SZÜKSÉG VAN RÁ KIBÉRELNI. AMIKOR MEG NEM KELL AKKOR NEM KERÜL PÉNZÜNBE. SAJNOS NAPJAINKBA NAGYON SOK EMBERNEK MINDEN FORINT SZÁMÍT NEM TEHETJÜK MEG, HOGY SZÓRJUK A PÉNZT KÉTKÉZZEL. EZÉRT A BÉRLÉS EGY KÉZENFEKVŐ MEGOLDÁS A KÁPOSZTA IS MEGMARAD ÉS A KECSKE IS JÓL LAKIK ENNEK A KÖZMONDÁSNAK A TIPIKUS PÉLDÁJA.

 

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS KARÁCSONY ELŐTT: A KARÁCSONY MINDEN EGYES ÉVNEK A FÉNYPONTJA, EZZEL NEM LEHET VITATKOZNI. ILYENKOR ÖSSZEJÖN A ROKONKONSÁG A CSALÁD, VANNAK ROKONOK AKIKKEL EGÉSZÉVBEN CSAK KARÁCSONYKOR TALÁLKOZUNK, AKIKKEL NEM VAGYUNK ANNYIRA KÖZELI VISZONYBAN. AZ ÜNNEP KÖZELEDTÉVEL AJÁNDÉKOK MEGVÁSÁRLÁSA, AZ ÜNNEPI SÜTÉS FŐZÉS MELLETT NAGY SZEREPET KAP A KARÁCSONYI NAGYTAKARÍTÁS IS. ABLAK PUCOLÁS, SZEKRÉYNEKEN, VITRINEKBEN PORTÖRLÉS. SZŐNYEGEK ÉS A KÁRPITOK TISZTÍTÁSA. SAJNOS HA NINCS MINDENHEZ MEGFELELŐ EZSKÖZÜNK GÉPÜNK, AKKOR AZT VÁSÁROLNUNK VAGY BÉRELNÜNK, VAGY KÖLCSÖN KELL KÉRNÜNK ISMERŐSŐKTŐL, AKIKNEK ESETLEG VAN.

AMIKOR MEGJÖNNEK A ROKONOK BARÁTOK A KARÁCSONYI VENDÉGEK, AKKOR MINNÉL JOBB SZÍNBE TUDJUK A LAKÁST AZ OTTHONUNKAT FELTÜNTETNI.

 

TAKARÍTANI MINDIG KELL: A TAKARÍTÁS AZ EGY SZÜKSÉGES ROSSZ A HÁZIMUNKÁK KÖZÜL. ELVÉGEZZÜK ÉS GYAKORLATILAG NEM KAPUNK ÉRTE SEMMIT. BIZONYOS IDŐKÖZÖNKÉNT ÚJRA ÉS ÚJRA EL KELL VÉGEZNÜNK. AZ A JÓ TAKARÍTÁS AMIKOR AKKOR VÉGEZZÜK AMIKOR A TISZTÍTÁS UTÁN NINCS NAGY VÁLTOZÁS A LAKÁSBAN, EZ AZT JELENTI, HOGY NEM VOLT NAGY A KÁOSZ ÉS A TAKARÍTÁS CSAK EGY ÁLTALÁNOS TISZTÍTÁS VOLT. VAN A TAKSTÍÁSNAK AZ A FAJTÁJA IS, AMIKOR VAN NAGY KÜLÖNBSÉG A TAKARÍTÁS ELŐTT ÉS UTÁN, EKKOR VALÓSZÍNÜLEG MÁR MEGETT MINKET A KOSZ A LAKÁSBAN. AZT JAVASLOMMINDENKINEK, HOGY NE HAGYJUK ADDIG FAJULNI A HELYZETET, MERT AZ SENKINEK SEMJÓ. AKI A KOSZBAN MOCSOKBAN ÉL ANNAK A SZEMÉLYNEK SEM, ÉS AKI A TAKARÍTÁST VÉGZI ANNAK SEM, MERT SOKKAL NEHEZEBB DOLGA LESZ A TAKARÍTÁST ELVÉGEZNI, MINTHA CSAK KEVÉS PISZOKTÓL KELL MEGTISZTÍTANI A LAKÁST. AMIKOR MÁR NAGYON NAGY A KOSZ AKKOR LEHET, HOGY MÁR NEM TUDJUK SAJÁT MAGUNK A KÉT KIS KEZECSKÉNKEL, A TAKARÍTÁST MEGOLDANI. LEHET HOGY TAKARÍTÓGÉPEKET IS KELL ALKALMAZNUNK A MUNKA ELÉGEZÉSÉHEZ. EZEK A GÉPEK HA NINCSENEK MEG A HÁZTARTÁSUNKBAN, AKKOR VAGY VÁSÁROLNUNK KELL, VAGY KÖLCSÖNÖZNÜNK.

 

 

A VIZES SZŐNYEG TISZTÍTÁS: A SZÁRAZ TISZTÍTÁS SZŐNYEG ESETÉBEN SAJNOS NEM A LEGHATÉKONYABB MEGOLDÁS, ÁLTALÁNOS TISZTÍTÁSNAK MEGFELEL, DE AZ ALAPOS SZŐNYEG TISZTÍTÁS AZ MINDEN ESETBEN A VIZES MEGOLDÁS. A HETI PÓRSTZÍVOZÁS AZ LEHET SZÁRAZ, DE ÉVENTE VAGY FÉL ÉVENTE EGY ALAPOS VIZES VEGYSZERES TISZTÍTÁST MINDENKÉPP ELKELL VÉGEZNI A SZŐNYEG FELÜLETEKEN A LAKÁSBAN HIGÉNIAI OKOKBÓL. A SZŐNYEGTISZTÍTÓGÉPPEL TÖRTÉNŐ TISZTÍTÁS SORÁN A KLEGABPRÓBB BAKTÉRIUMOKÉS PORATKÁK IS ELTÜNNEK A SZŐNYEGBŐL MELYEK ÁLTALÁNOS PORSZÍVOZÁS SORÁN OTT MARADNAK. 

NEM CSAK CSUPÁN MEGTISZTÍTJA A FELÜLETET A VIZES TISZTÍTÁS SORÁN A TAKARÍTÓGÉP, HANEM FERTŐTLENÍT IS ÉS JÓ ILLATOT VARÁZSOL A LAKÁSBAN.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 68
Heti: 16
Havi: 1 338
Össz.: 54 386
Oldal: BLOG
TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST - © 2008 - 2019 - budapestigepkolcsonzo.hupont.hu